Hlavní obsah

Zapomeňte na psychoprase, tipuje stále hůř. Chobotnici Paula nenahradí

Novinky, Jakub Kynčl

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Ukrajinské psychoprase budiž zapomenuto. Celá Evropa očekávala, zda nějaké ze zvířat na letošním šampionátu napodobí dnes již legendární chobotnici Paula, který na posledním světovém šampionátu udivil svět přesnými tipy. Psychoprase prožilo po smíšených úspěších na začátku turnaje v pondělí temný tipérský den a nikdo mu už nevěří.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

BEZ KOMENTÁŘE: Psychopraseti se věštby moc nedaří, za vítěze určilo Francii a ŠvédskoVideo: Reuters

 
Článek

Pro Evropu má jméno Funtík, Ukrajinci mu ale říkají spíše Krijak. A pokud bude pokračovat ve svém tipování jako doposud, tak pravděpodobně po šampionátu skončí na jatkách. Správně se trefuje spíš jen náhodně, v pondělním zápase navíc předpověděl domácím Ukrajincům prohru se Švédskem. Ti na něj ale nedali a skandinávský tým porazili.

Funtík předpověděl až do včerejšího dne správně čtyři ze šesti duelů, což by ještě nebylo tak špatné. Jenže v pondělí předpověděl špatně nejen výhru Švédska, ale stejně tak vybral nesprávně vítěze duelu Francie - Anglie, kdy předpověděl výhru zemi galského kohouta. Francouzi si přitom stěží zvládli vyrovnávacím gólem zajistit remízu.

Překonat chobotnici Paula však není ani v nejmenším jednoduché. Paul totiž správně předpověděl vítěze všech sedmi zápasů, které Německo na fotbalovém mistrovství světa v roce 2010 odehrálo. Správně odhadl navíc také vítěze šampionátu. Mýlil se pouze jednou na začátku turnaje. Předpovídal ze svého akvária v německém Oberhausenu.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám