Hlavní obsah

Vysokoškolačka se zasekla v sušáku na prádlo, vyprošťovali ji hasiči

Novinky, Markéta Klánská

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Derby

Studentský život je zkrátka pestrý. Danielle Morganová z univerzity v anglickém Derby zažila na vlastní kůži dokonce jednu velmi kuriózní příhodu. Minulou neděli se totiž nešťastnou náhodou zaklínila ve skládacím sušáku na prádlo, vyprostit ji museli až hasiči.

Článek

Více než hodinu zápasila 18letá studentka Danielle Morganová se sušákem na prádlo, který měla zaseknutý kolem krku. Nejprve jí na pomoc přispěchali studenti, kteří se nemohli přestat smát. Poté pomáhali i zaměstnanci koleje a nakonec museli přijít na řadu hasiči z oddělení v Derbyshiru, kteří na sušák použili stříhací zařízení.

„Kamarádům to připadalo přímo k popukání. Já se tomu taky zpočátku smála, ale když mi hasiči sušák z krku sundali, zasáhl mě záchvat paniky, takže pro mě musela přijet záchranka,“ uvedla pro BBC Morganová, které navíc po nehodě zůstaly na krku a ramenou pohmožděniny.

A jak se něco podobného mohlo stát?

Nehoda se stala tuto neděli večer, když slečna původem ze Severního Walesu údajně lenošila v pokoji své spolubydlící Lisy Smithové. Spadla přitom ale z postele a při pádu se na ni převrhl sušák na prádlo. Hlava jí hladce prošla skrz dráty, ale zpátky už to bylo horší.

„Když jsem měla kolem sebe ten sušák, zavolala jsem to jedné své kamarádce z domova, myslela si, že jsem opilá,“ řekla pobaveně Morganová.

Její kamarádi v neděli škodolibě pořídili video a fotky jako důkaz. Morganová se tak ale nyní může nad svou kuriózní nehodou zpětně s úlevou zasmát.

Reklama

Výběr článků

Načítám