Hlavní obsah

VIDEO: Strhaná Norisová zhubla během StarDance šest kilogramů

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

PRAHA

Jaromír Bosák Novinkám prozradil, že po skončení StarDance nevyleze z postele, Dana Batulková se těší na Vánoce a Zuzana Norisová by naopak v tancování chtěla pokračovat. Na jednom se ale všichni shodují - soutěž StarDance jim přinesla nové přátele, vzala čas a Zuzaně Norisové s Danou Batulkovou i kilogramy.

Článek

"Soutěž mi určitě vzala nějaká kila, asi tak pět nebo šest. Ale to je dobře, to byl jeden ze záměrů proč jsem sem šla," smála se Norisová, která dodala, že by chtěla s tancem pokračovat, pokud to bude možné.

"Soutěž už mi teď trochu bere sílu a trochu také kila, konkrétně dvě, což je na mé muší váze dost. Soutěž mi ale hodně dala, pro mě to byl odvážný skok do tmy, takže mě to celkově posílilo a dodalo mi to sebevědomí," řekla Novinkám Dana Batulková.

Jediný Jaromír Bosák vypadal poměrně nad věcí. "Soutěž mi vzala hodně času, přece jen jsem ho plánoval během podzimu a zimy rozložit jinak," konstatoval Bosák a dodal, že jsou se svojí taneční partnerkou unavení jen trochu, jelikož mají prý skvělý fyzický základ.

Reklama

Výběr článků

Načítám