Hlavní obsah

VIDEO: Paris Hilton v plavkách oznámila kandidaturu na prezidenta USA

• Aktualizováno
Právo, CNN, ČTK, roš

Oznámením vlastní prezidentské kandidatury vyhlásila v úterý boj republikánu Johnu McCainovi herečka, zpěvačka a dědička hotelového impéria Paris Hiltonová (27), pobouřená tím, že zneužil její tvář v TV spotu napadajícím rivala Obamu jako pouhou celebritu.

Foto: Reuters

Paris Hilton z lehátka oznamuje svoji kandidaturu.

Článek

„Ahoj Ameriko. Jsem Paris Hiltonová a jsem také celebrita. Nejsem ze starých časů ani neslibuji změnu, jako ten další hoch. Jsem jenom vášnivá,“ říká ve vlastním spotu diva v plavkách na lehátku u bazénu.

„Pak mě ale ten vrásčitý bělovlasý chlápek použil ve svém volebním spotu, což, jak si myslím, znamená, že kandiduji na prezidenta. Takže díky za podporu bělovlasý frajere! Chci, aby Amerika věděla, že jsem zcela připravena ji vést,“ zdůraznila.

Vyřešíme energetickou krizi a natřeme Bílý dům na růžovo

Navrhla pak omezenou těžbu ropy u amerických břehů pod přísným ekologickým dozorem a daňové pobídky, aby se výrobci aut orientovali na hybridní a elektřinou napájené typy.

„Energetická krize je vyřešena a uvidíme se u televizních debat, potvory!“ řekla na adresu kandidátů. Její matka dva dny před ní prohlásila, že podporovat McCaina je vzhledem k jeho způsobu vedení kampaně ztrátou peněz.

Paris si zaspekulovala, že za viceprezidenta by si vybrala zpěvačku Rihannu. „Uvidíme se v Bílém domě. Mimochodem mohla bych ho natřít na růžovo, ahoj,“ končí svůj spot.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám