Hlavní obsah

V traileru byla, ve filmu už ne. Fanoušci žalují studio kvůli Aně de Armas

Los Angeles

Hned dvěma žalobám čelí americké filmové studio Universal kvůli tomu, že z filmu Yesterday vystřihlo populární herečku Anu de Armas. Na tom by nebylo nic divného, kdyby ji tvůrci fanouškům neslibovali v upoutávkách. Dva muži z USA si teď stěžují, že utratili čtyři dolary (86 korun) za vypůjčení filmu, ale ze své oblíbenkyně neviděli ani vteřinu.

Foto: Profimedia.cz

Kubánská herečka Ana de Armas

Článek

Conor Woulfe z Marylandu a Peter Michael Rosza z Kalifornie si oba nezávisle na sobě vypůjčili film z jedné z internetových videoték právě na základě toho, že Anu de Armas viděli v traileru. Po zhlédnutí se ale cítili značně podvedeni, protože její scéna byla z konečné verze vystřižena.

Spojili se proto k podání hromadné žaloby a požadují po studiu pětimilionovou kompenzaci jménem všech ostatních, co se cítili stejně, píše magazín Variety.

„Vzhledem k tomu, že spotřebitelům byl v upoutávce na film Yesterday slibován film s Anou de Armas, ale film s Anou de Armas vůbec neobdrželi, nedostali spotřebitelé za své půjčovné nebo nákup žádnou hodnotu,” stojí v žalobě.

Rodačka z Kuby byla v roce 2019 původně obsazena do role potenciální milenky jménem Roxanne, s níž se hlavní postava filmu měla seznámit na natáčení fiktivního dílu talkshow Jamese Cordena. Scenárista Richard Curtis následně prozradil, že tvůrci museli scénu vyškrtnout, protože se testovacímu publiku nepozdávala.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám