Hlavní obsah

Třetí VyVolení směřují k sobotnímu finále

Novinky, Jakub Kynčl

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

PRAHA

Třetí řada reality show VyVolení, která nese podtitul Noví hrdinové, se dočká již v sobotu svého vyvrcholení. Místo v závěrečném trojduelu mají jasné zatím dva soutěžící - Milan (považovaný za hlavního favorita celé soutěže) a Dominik. O třetí finálové místo se utkají ve čtvrtečním souboji René, Marcela a David.

Článek

VyVolení – Noví hrdinové mají za sebou další Výzvu, tentokrát opět dvojitou. Vybrat si svého soupeře do sobotního Duelu musela René, která si zvolila Marcelu. Ta měla možnost vybrat si posledního účastníka Trojduelu. Její volba padla na Davida. Jistou účast v sobotním finále tak mají ti, kterým zápěstí zelený šátek nezdobí – Milan a Dominik.

Finálový týden má již nyní zcela jednoznačnou strukturu. Ve středu přijde rekapitulace, ve čtvrtek Duel, který bude ve skutečnosti soubojem tří soutěžících, v pátek bude odvysílána poslední rekapitulace a v sobotu bude na pořadu dne již samotné finále. To ale soutěžící ani v nejmenším netuší.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám