Hlavní obsah

Takhle pózují v plavkách nejkrásnější dívky zemědělské univerzity

Novinky, vrb
Praha

Populární studentský open air festival Miss Agro má svoje vítězky soutěže o nejkrásnější studentku České zemědělské univerzity. Dívky ve středu v pražském Suchdole statečně bojovaly o titul před zraky tisíců diváků, největší ohlasy měla pochopitelně promenáda v plavkách.

BEZ KOMENTÁŘE: Takhle pózovaly v plavkách nejkrásnější zemědělkyněVideo: izun.eu, Novinky

 
Článek

V boji o nejvíce okouzlující zemědělkyně se utkalo 12 půvabných dívek. První Vicemiss Agro 2013 se stala Daniela Brožová (Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů). Agrofert miss sympatie vyhrála opět Daniela Brožová, v kategorii Miss Maxim zvítězila Klára Paletová. Absolutní vítězkou, tedy Miss Agro 2013 se stala znovu Klára Paletová, studentka lesnické a dřevařské fakulty.

Finále soutěže začalo přehlídkou v modelech od módní návrhářky Kateřiny Prokešové. Dívky předvedly velké sukně a čelily záludným otázkám moderátorů. Následovala promenáda v plavkách od Maxima a soutěž, kdy dívky přivázané na pružném lanu závodily, kdo doběhne nejdál. Největší ovace sklidila pochopitelně odvážná promenáda v plavkách.

„Splnil se mi sen,“ prohlásila rozzářená Klára. „Jsem v historii Miss Agro první vítězkou z naší fakulty! Nakonec jsem překonala i vyvrtnutý kotník při běhu na pružném lanu.“

Klára, která se již zúčastnila více soutěží krásy, z procházky na molu v plavkách trému neměla, ale před několika tisíci diváků to prý byl „docela slušný adrenalin“. „Největší radost jsem ale stejně měla z toho, že jsme se navzájem s holkama podporovaly a všechno jsme zvládly,“ říká jednadvacetiletá studentka z Opavy.

Reklama

Výběr článků

Načítám