Hlavní obsah

Sprinterka Marion Jonesová porodila syna

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

RALEIGH

Americké sprinterce Marion Jonesové se v sobotu v noci narodil syn Tim. Dítě, jehož otcem je světový rekordman na stovce Tim Montgomery, přišlo na svět předčasně a vážilo 2,65 kilogramu.

Foto: Ondřej Kořínek

Ilustrační foto

Článek

"Jsem nesmírně šťastná. Je to ta nejúžasnější věc, která se mi v životě přihodila. Náš syn je nádherný a nemůžeme být s Timem šťastnější," sdělila médiím v oficiálním prohlášení Jonesová. Tim Montgomery však u porodu nebyl, protože dnes startoval na atletickém mítinku ve skotském Glasgowě.

"Věděli jsme, že budeme mít rychlé dítě, ale nečekal jsem, že bude až takhle rychlé. Mrzí mě, že jsem nemohl být s Marion, ale jsem rád, že jsou oba v pořádku. Nemůžu se dočkat, až je uvidím," řekl šťastný otec.

Montgomery, jenž v noci spal pouze hodinu, se původně chtěl z mítinku v Glasgowě odhlásit, po telefonátu se svou přítelkyní se však rozhodl závodit. Na stovce pak doběhl druhý za Britem Dwainem Chambersem.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám