Hlavní obsah

Španělští policisté nedbali na siestu a roztančili ulici

Novinky, nčs

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Odlehčit nelehkou situaci se v sobotu pokusili španělští policisté na ostrově Mallorca. Tamním obyvatelům zahráli na kytaru a zazpívali. Jak je ze záběrů patrné, policisté nebyli vybaveni rouškami ani žádnou jinou ochranou obličeje.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

Policista ve Španělsku zahrál na kytaru a zazpíval lidem v karanténěVideo: Reuters

 
Článek

Policisté ve městě Algaida se během vyhlášené karantény pokusili alespoň trochu odlehčit tíživou situaci a místním obyvatelům předvedli, možná i po vzoru italských kolegů, kulturní vystoupení.

Viditelně dobře naladění obyvatelé se před domy nadšeně přidali ke zpěvu policistů, kteří neváhali doplnit vystoupení i tanečními kreacemi. Vzhledem k tomu, že svoje vystoupení předváděli v odpoledním čase siesty, tedy odpočinku po obědě, doplnili svůj čin jasným sdělením: „Ti, kdo si teď chtějí dát šlofíka, mají smůlu. Ani karanténa nám totiž nezabrání, abychom si zazpívali, zatancovali a uvolnili trochu napětí.”

Tancem proti koronaviru. Čeští policisté nahráli návod, jak se chránit

Koronavirus

Po skončení vystoupení policisté odjeli směrem k dalšímu městu, kde svoje číslo předváděli dalším a dalším lidem. Jak je na videu zveřejněném agenturou Reuters patrné, policisté během svého vystoupení nebyli vybaveni žádnými ochrannými pomůckami.

SPECIÁL: COVID-19 | Vše o nákaze, rady a tipy, jaké jsou příznaky

Koronavirus

Reklama

Výběr článků

Načítám