Hlavní obsah

Soutěž o nejhezčí pozadí vyhrála pětadvacetiletá Brazilka

Novinky, zkr

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Sao Paulo

Soutěže krásy se těší po celém světě velké oblibě. Ta, která se tento týden konala v brazilském Sao Paulu, ale obzvlášť. Volí se tam totiž dívka s nejhezčím pozadím. Letošní, třetí ročník vyhrála pětadvacetiletá kráska Dai Macedová, napsal server dailymail.co.uk.

BEZ KOMENTÁŘE: Miss Bumbum se stala pětadvacetiletá studentka

 
Článek

Studentka z centrálního brazilského státu Goias uchvátila porotu svým pozadím s obvodovou mírou 106 centimetrů. Na druhém místě skončila o rok mladší Eliana Amaralová, bronz získala Jessica Amaralová.

BEZ KOMENTÁŘE: Soutěžní medailonek vítězky Dai MacedovéVideo: Miss Bumbum Brasil

Letos se soutěže Miss Bumbum Brasil zúčastnilo 27 kandidátek. Do finále jich postoupilo 15. „Je za tím hodně práce a oddanosti. Odříkám si spoustu věcí. Žádné noční kluby, žádné sladkosti, každou sobotu a neděli chodím do posilovny,“ uvedla vítězka pro agenturu Agence France-Presse. Zároveň dodala, že její pozadí je vylepšeno liposukcí, i když ho prý vždy měla velké.

Vítězky se v Brazílii těší velké oblibě. Nově nabytá sláva by tak Macedové mohla pomoci stát se televizní moderátorkou, což je jejím snem. Kromě toho získala i v přepočtu necelých 50 tisíc korun.

Letošní ročník ale provázely také spekulace o manipulaci. Některé ze soutěžících prý podplácely porotu, jméno vítězky mezi nimi ale nefigurovalo.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám