Hlavní obsah

Skvělé, budeme mít na novou koupelnu, manželka milionového výherce se přehlédla

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Osmačtyřicetiletý Paul McDonald z Bexhillu vyhrál v britské Národní loterii 1 063 516 liber (téměř 32 milionů korun). Z novinky se nestihl ani pořádně zaradovat, pospíchal totiž na představení své dcery. Když se v hledišti o radost podělil se svou partnerkou, její reakce ho zaskočila.

Foto: Sazka

Výherce v britské Národní loterii si udělil předčasný vánoční dárek. Ilustrační foto.

Článek

Výherce loterie dorazil na představení své dcery v pantomimickém divadle pozdě. Stihl jen druhou část, a i tam se přihnal na poslední chvíli, takže si jen sedl vedle své ženy a ukázal jí výherní los.

„Paráda, můžeme si opravit koupelnu,“ odpověděla na to partnerka a vrátila se ke sledování představení. Rozhodně nečekaná reakce na výhru, která dokáže změnit lidský život.

Žena si totiž špatně přečetla sumu, kterou její muž vyhrál. Myslela si, že se jedná o částku 1600 liber (zhruba 48 tisíc korun).

Pracovat nepřestane

I samotný Paul McDonald nemohl nejprve uvěřit, že vyhrál peníze, které si řada lidí nevydělá za celý život. „Musel jsem to nějakou chvíli rozdýchávat, pustit si fotbal, uklidnit se,“ popisoval své pocity.

Pět a půl miliardy. Padl rekordní jackpot v EuroMillions

Zahraniční

Teď mu zbývá příjemná povinnost si se ženou sednout a rozmyslet, co s výhrou udělají. „Rozhodně nemíním přestat pracovat. Ale je skvělé vědět, že se člověk nemusí bát o zaplacení každého poplatku,“ svěřuje se šťastný výherce. I když přiznává, že dobrodružnější část jeho osobnosti by si chtěla výhru také náležitě užít.

Reklama

Výběr článků

Načítám