Hlavní obsah

Sex s Benem Affleckem: 10 minut a dost

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

LOS ANGELES

Ben Affleck, partner herečky a zpěvačky Jennifer Lopezové, se přiznal, že jako milenec za moc nestojí. Pohledný herec se nechal slyšet, že vede naprosto banální sexuální život a délka jeho průměrného milostného aktu prý nepřesahuje deset minut.

Foto: Vratislav Konečný

Ilustrační foto

Článek

Lamač ženských srdcí boří veškeré představy o své výkonnosti, napsal zpravodajský server Ananova. "Milování s Jennifer Lopezovou netrvá déle než deset minut," potvrdil Ben Affleck a dodal, že "lidé jsou překvapeni, ale mezi námi se rozhostila prostě rutina".

Ben tak popřel fámy v médiích, které neustále trousí lži o jeho intimním životě. "Ujišťuji vás, že jsem nikdy nebyl v této oblasti přeborníkem," prohlásil herec.

Affleck: Zájem médií ohrožuje mou kariéru

Podle belgického deníku Derniere Heure prý pověsti šířené o soukromí hollywoodského páru letos značně poškodily hercovu image. Světový bulvární tisk, který nenechal vztah Afflecka a Lopezové na pokoji, se údajně záporně podepsal na jeho úspěchu v profesionální oblasti.

"Vztah s Jennifer měl jednoznačně neblahý dopad na mou kariéru," postěžoval si Affleck. "Novináři nás nenechali ani chvilku v klidu. Odhalili jsem jim naše soukromí a zvyky. Lidé přesně vědí, co den po dni děláme. Už toho bylo dost. Publikum je z toho znavené."

Reklama

Související témata:

Související články

Lopezová se nevdala na radu čarodějnice

Herečka a zpěvačka Jennifer Lopezová (33) se rozhodla posunout svou svatbu s hollywoodským krasavcem Benem Affleckem (31) ne kvůli tomu, že ji ničilo mediální...

Výběr článků

Načítám