Hlavní obsah

Šedesátiletá Rumunka šla na test panenství, aby umlčela pomluvy

Novinky, jky

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

BUKUREŠŤ

Rumunka zhnusená drby svých sousedů se rozhodla podstoupit gynekologické vyšetření, aby svému okolí dokázala, že je stále ještě pannou. Šedesátiletá Rodica Trandafirová z oblasti Bacau ve východním Rumunsku ihned o výsledku testů, které dokazovaly její nevinnost, informovala své sousedy a rozeslala jim kopii potvrzení, které obdržela od lékaře.

Foto: Profimedia.cz

Žena tvrdí, že byla návštěva gynekologa nezbytná pro záchranu její cti. Ilustrační foto.

Článek

"Už jsem měla dost těch povídaček. Neustále říkali, že mi do domu chodí muži ve dne i v noci," řekla Rumunka, které už její gynekolog vydal potvrzení o tom, že je doopravdy panna. Tento certifikát žena zkopírovala a odeslala všem sousedům, aby učinila přítrž těmto pomluvám. Informovala o tom agentura Ananova.

"Byly to opravdu drsné povídačky. Muži, o kterých se tu začalo povídat, mi v domě pomáhají s prací, kterou bych já sama nezvládla. Dělat takové závěry o ženě mého věku je opravdu nechutné. Doufám, že teď všichni zmlknou," řekla šedesátiletá Rumunka pro tamější tisk.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám