Hlavní obsah

Rok 2004 bude ve znamení protestů a stávek

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

OSTRAVA

Příští rok 2004 bude ve znamení kompromisů, protestů a stávek. Alespoň to předpovídá kartářka Ludmila Šottová z Havířova na Karvinsku. Podle ní se dá očekávat, že následující měsíce přinesou řadu skandálů.

Foto: archiv autora

Radoslav Brzobohatý a Dana Medřická v televizním seriálu F. L. Věk.

Článek

"Lidé se budou smiřovat s existujícími životními podmínkami a vyhledávat kompromisy. Karty říkají, že v řadě případů si budou jednotlivé skupiny vyjadřovat podporu. Dají se proto očekávat další protesty a stávky," vysvětlila Šottová.

Začátkem roku neutrácejte

Kartářka zároveň nedoporučuje, aby lidé v prvním čtvrtletí nového roku utráceli. "V lednu, únoru a březnu nebude vhodná doba pro nové projekty. Hrozí ztráta a nezdar. Raději vyčkejte. Držte se starého, zaběhnutého a osvědčeného," varuje.

Přesto ujistila, že jinak se rok obejde bez vážnějších finančních potíží. "Snad až na výjimky. Myslete na jiné a problémy se vyhnou i vám," dodala Šottová.

Láska prý bude v roce 2004 přát lidem, kteří oslaví 18., 30., 42., 54. a 66. narozeniny. Nejvíce štěstí přinese příští rok osobám, které na narozeninovém dortu sfouknou 20, 32, 44, 56, 68 nebo 80 svíček.

"Na přírůstek do rodiny, nový byt či přístavbu mohou očekávat ti, kdo v následujícím roce oslaví 21., 33., 45., 57., 68., či 81. narozeniny," doplnila kartářka.

Varuje před ozónem

Varuje ale před počasím - údajně přibude bouřek, na obloze se budou objevovat blesky a ne vždy v té souvislosti bude pršet. "Prožijeme více hřmění a méně vláhy. Bude větrno a slunce bude pražit. Lidé by neměli zapomínat na ozónovou díru, brýle a sluneční krémy," vyčetla žena z karet.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám