Hlavní obsah

Rodina splnila otcovo poslední přání. Vzpomínat na něj bude navěky celá hospoda

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Když o někom řeknete, že svůj život nechal spláchnout do kanálu, neznačí to nic dobrého. Angličan Kevin McGlinchey byl však jiného názoru a s jedním kanálem spojil doslova svou věčnou existenci.

Foto: Profimedia.cz

Posledním přáním zesnulého bylo, aby byl jeho popel smíchán s pivem a vylit do kanálu. Ilustrační foto.

Článek

Cassidy McGlincheyová (35) a její bratr Owen (46) splnili v hospodě Hollybush v anglickém Coventry poslední vůli jejich zesnulého otce. Ten si přál, aby jeho popel smíchali s pivem v jeho oblíbeném podniku a obsah vylili do kanálu.

Chci ještě jednou vidět oceán. Zdravotníci splnili umírajícímu pacientovi poslední přání

Koktejl

Nejednalo se jen tak o ledajaký kanál. Tento se nacházel přímo v restauraci a zesnulý Kevin McGlinchey si ho zamiloval už během svého života. Sám do něj prý naházel už spoustu zvláštních věcí.

Způsobil rozruch i svým odchodem

„Až zemřu, když mě vylijete do kanálu, budu moct kanalizací cestovat za všemi svými známými,“ svěřil se Kevin své dceři.

V tomto svérázném rozptýlení spatřoval Kevin i další výhody. „Kdykoliv půjdeš kolem kanálu, vzpomeneš si na mě. A že jich je spousta. Tak na mě budeš myslet, ať budeš kdekoliv na světě,“ řekl prý Cassidy.

„Jakkoli to zní šíleně, bylo to tátovo poslední přání,“ svěřil se Owen McGlinchey, který „obřad“ vykonal. Těší ho alespoň, že jeho otec způsobil rozruch i svérázným způsobem svého odchodu. Což by prý jistě Kevinovi, známému šprýmařovi, udělalo radost.

Celý příběh se stal v roce 2018, ale zveřejněn byl až letos. Možná právě proto, že po celém světě jsou nyní hospody většinou zavřené a podobná věc by se dala jen těžko uskutečnit.

Anketa

Kdyby poslední přání vašeho otce bylo, abyste vylili jeho popel do kanálu, udělali byste to?
Ano. Je to jeho přání.
81,5 %
Ano, ale bylo by mi to líto.
11,6 %
Ne. Takové přání bych nesplnil/a.
6,9 %
HLASOVÁNÍ SKONČILO: Celkem hlasovalo 10493 čtenářů.

Reklama

Výběr článků

Načítám