Hlavní obsah

Rodiče spadli po havárii z motorky, dítě jelo dál

Dramatický moment se odehrál v neděli na frekventované silnici ve městě Bengalúr nacházejícím se v indickém státě Karnátaka. Motorka se třemi pasažéry včetně malého dítěte najela ve vysoké rychlosti do jiného motocyklu, načež oba dospělí spadli na zem. Dopravní prostředek však i s dítětem pokračoval setrvačností v jízdě a zastavil se až zhruba po sto metrech, píše deník Daily Mail.

Foto: Profimedia.cz

Matka i otec po havárii spadli, dítě se na motorce udrželo.

Článek

Na záběrech, které zachytila palubní kamera jednoho z tamních účastníků provozu, je vidět, jak motorka se třemi pasažéry ve vysoké rychlosti projížděla levým pruhem a narazila do pomaleji jedoucího skútru.

Zatímco muž se ženou i řidičem skútru ze svých dopravních prostředků spadli, dítě se na motorce, která pokračovala setrvačností dál v jízdě, udrželo.

Motorka s dítětem následně projela napříč všemi třemi pruhy a se štěstím se vyhnula všem přítomným vozidlům. Její jízda skončila až po nárazu do obrubníku, po kterém dítě spadlo do přilehlého keře.

K dítěti poté přijelo množství řidičů, aby zkontrolovalo jeho zdravotní stav. Podle deníku Daily Mail skončilo pouze s odřeninami. Ostatní účastníci nehody vyvázli s lehkými zraněními.

Policie obvinila řidiče hned z několika přestupků včetně překročení rychlosti, používání mobilního telefonu, předjíždění z levé strany a jízdy bez helmy.

Reklama

Výběr článků

Načítám