Hlavní obsah

Řidič mercedesu omdlel s nohou na plynu

– Singapur
Novinky, vps

Neobvyklá nehoda se stala na jedné ze singapurských křižovatek. Řidič mercedesu tam omdlel za volantem a narazil do tří taxíků, přičemž o jeden se na chvíli zaklesnul a tlačil ho před sebou. Poté ještě narazil do autobusu a dalšího automobilu. Při nehodě nikdo neutrpěl vážná zranění. Řidiči, který omdlel, zůstala noha na plynovém pedále.

BEZ KOMENTÁŘE: Řidič mercedesu omdlel za volantem

 
Článek

Nehoda se odehrála po půl deváté večer. Mercedes narazil do taxíku a tlačil do něj. Řidič a dva pasažéři se z něj stihli dostat, třetí cestující už nevystoupil.

Taxík byl po chvíli odtlačen a mercedes se nekontrolovaně rozjel dál. Narazil do jedoucího autobusu, poté mimo záběr ještě do jednoho auta a nakonec zůstal stát na středním dělícím pásu. Trvalo asi hodinu, než bylo auto odklizeno.

Řidič nabouraného taxíku Daryl Wee řekl singapurskému listu The New Paper, že si myslel, že řidič mercedesu je opilý. Později se ovšem ukázalo, že viník nehody za volantem omdlel a nic si nepamatoval. Čtyři lidé utrpěli při hromadném karambolu menší zranění, ale nikdo z nich si nevyžádal převoz do nemocnice.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám