Hlavní obsah

Řidič kamionu vjel na blikající přejezd. Srážku s vlakem zachytila kamera

Novinky, jdu

Záběry jako z akčního filmu se povedly jednačtyřicetiletému řidiči ze Salemu v americkém státě Oregon. Pomocí autokamery zachytil, jak do návěsu kamionu, jehož řidič vjel na přejezd i přes blikající světla a zavírající závory, vrazil projíždějící nákladní vlak. Při děsivě vypadající nehodě naštěstí nebyl nikdo zraněn.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

BEZ KOMENTÁŘE: Kamion, který vjel přes závory a výstražná světla na přejezd, smetl vlakVideo: Caters News/Sean Smith, AP

 
Článek

Na záběrech je vidět, jak se řidič kamionu snaží přes vlakový přejezd u křižovatky neúspěšně odbočit do vedlejší ulice. Na přejezd přitom vjel, když už blikala výstražná světla a zavíraly se závory.

Řidič nakonec zůstal uvázlý s návěsem na přejezdu. Ze záběrů jde poznat, že ještě chvíli před průjezdem nákladního vlaku řidič zařadil zpátečku a pokusil se vycouvat. Srážce už nezabránil, vlak vysokou rychlostí narazil do návěsu kamionu a táhl ho s sebou.

Podle salemské policie naštěstí při srážce, ke které došlo minulé úterý, nebyl nikdo zraněn a nedošlo ani k vykolejení vlaku. Provoz na křižovatce byl nicméně na několik hodin uzavřen.

Reklama

Výběr článků

Načítám