Hlavní obsah

Richieová a Aguilerová porodily těsně po sobě ve stejné nemocnici

ČTK, AFP

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

LOS ANGELES

Americká herečka Nicole Richieová, adoptivní dcera zpěváka Lionela Richieho, porodila v pátek v jedné losangeleské nemocnici dceru. Zhruba hodinu poté ve stejném zařízení přivedla údajně na svět syna popová zpěvačka Christina Aguilerová.

Článek

Otcem dítěte šestadvacetileté Richieové, proslulé nejvíce svým bujným nočním životem a různými výstřelky, je o dva roky starší Joel Madden, frontman punkrockové skupiny Good Charlotte. První potomek Richieové i jejího partnera ponese jméno Harlow Winter Kate Maddenová.

Richieová se stala hvězdou bulvárních médií díky své hojné účasti na všelijakých večírcích, úzkostlivě udržované hubené figuře a přátelství s další americkou celebritou a společenskou prominentkou Paris Hiltonovou.

Těhotná Richieová strávila v srpnu hodinu ve vězení v Los Angeles poté, co byla odsouzena na čtyři dny za řízení pod vlivem návykových látek. Na svobodu se dostala předčasně díky programu, který vzhledem k přeplněnosti věznic umožňuje propuštění vězenkyň odsouzených za nenásilné trestné činy už po odpykání části trestu.

Aguilerová, která si v roce 2005 vzala hudebního producenta Jordana Bratmana, údajně porodila ve stejné nemocnici krátce po Richieové.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám