Hlavní obsah

Reportér usnul přímo v živém vstupu

Novinky, Markéta Klánská

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Austin

Boj o prezidentské křeslo je ve Spojených státech opravdu zdlouhavý a sledování průběhu primárek ve všech amerických státech může být skutečně vyčerpávající. Reportér televize KTBC po takzvaném volebním superúterý z únavy dokonce usnul a neprobudil se ani v živém vstupu, kdy na něj jeho kolega ze studia v texaském Austinu začal mluvit.

Reportér usnul v živém vysílání

 
Článek

Takzvané superúterý, kdy se konají primárky v deseti amerických státech, přineslo poměrně jasné výsledky. Moderátor americké televize Fox News Joe Bickett ve středu ráno nalákal diváky na více informací, které měl z Washingtonu D.C. přinést reportér Doug Luzader.

„Superúterý je za námi a výsledky ukazují něco pro každého,“ řekl Bickett s tím, že předává slovo svému kolegovi.

Jenže Luzader „vstoupil“ na televizní obrazovky s hlavou skloněnou. A nezvedl ji ani na opakovanou výzvu.

„Zkusíme to za minutku,“ dodal před ukončením vstupu Bickett.

Všichni rozhodně nezaspali

Nutno dodat, že v tu chvíli bylo kolem 5:30 místního času, což by mohlo vysvětlovat, proč zkušený reportér Luzader nutně potřeboval šlofíka.

Kdo ale rozhodně v úterních primárkách nezaspal, byl Mitt Romney. Vyhrál hned v šesti státech, zejména pak v důležitém Ohiu. Jeho největší rival Rick Santorum naproti tomu obstál pouze ve třech státech a Newt Gingrich pouze v domovské Georgii. [celá zpráva]

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám