Hlavní obsah

Řekli jí, že nikdy nebude mít děti. Teď je matkou čtyřčat

Novinky, dov

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

I přes tvrzení lékařů, že nebude mít nikdy děti, se Ramandeep Kaurová (36) stala matkou dvou malých kluků a dvou holčiček. A aby těch zázraků nebylo málo, nenarodily se děti postupně, ale všechny hezky najednou.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

BEZ KOMENTÁŘE: Indka porodila čtyřčataVideo: Caters News, AP

 
Článek

Ramendeep Kaurová se svým manželem se dlouhá léta pokoušeli o dítě, ale otěhotnět se ženě přirozenou cestou nedařilo. Deset let od svatby stále nic – často se kvůli tomu stávali terčem kritiky příbuzných.

Až po návštěvě kliniky umělého oplodnění v Paňdžábu na severu Indie se konečně osud přiklonil na jejich stranu.

„Mysleli jsme, že se nikdy nestaneme rodiči. Ale pak jsme navštívili kliniku, kde nám řekli, že je Ramandeep těhotná – to byl nejšťastnější moment našeho života,“ sdělil médiím manžel ženy Ranvir Singh.

„Je to jako sen“

Šance, že by Ramandeep mohla dát po umělém oplodnění život rovnou čtyřem dětem, je jedna ku 100 tisícům. „Když nám na klinice řekli, že budeme mít čtyři miminka, byli jsme přirozeně v šoku,“ řekla Ramendeep.

Doktor Vijaydeep Kaur z kliniky umělého oplodnění v Paňdžábu páru nabídl, že žena nemusí donosit všechny čtyři plody. „U umělého oplodnění máme možnost snížit počet plodů, pokud jich je více než jeden,“ vysvětlil.

Žena to však odmítla. „Rozhodla, že si chce nechat všechny čtyři,” dodal doktor.

„Pokaždé, když mi doktoři řekli, že nemohu mít dítě, jsem nemohla udržet slzy. Dnes mám ale čtyři krásné děti. Je to jako sen, všechny čtyři mi činí nesmírnou radost,” líčila Ramendeep.

Reklama

Výběr článků

Načítám