Hlavní obsah

Princezna Stéphanie se podruhé vdala

DPA, Jaroslav Zbožínek

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

ŽENEVA

Monacká princezna Stéphanie, která svým chováním přitahovala pozornost bulvárních médií, se ve vší tichosti podruhé vdala. Vyvoleným se stal portugalský cirkusový artista Adans Lopes Peres.

Foto: HZS ZLK
Článek

Dohady o svatbě, jež se konala v pátek v Ženevě, až v úterý prakticky potvrdil monacký knížecí palác. "Myslím, že se v Ženevě nějaká ceremonie konala," řekl suše mluvčí paláce, který se jinak k soukromým záležitostem členů panovnické rodiny zásadně nevyjadřuje.

Na dotaz, co sňatku říká kníže Rainier III., mluvčí odpověděl, že si přeje, aby jeho děti byly šťastné. Stéphanie je nejmladším ze tří potomků Rainiera. Sama je matkou tří dětí. Jejím prvním manželem byl osobní strážce Daniel Ducruet, s nímž se nechala po roce rozvést.

Letos na jaře knížecí palác rozhodně dementoval tvrzení některých médií, že Rainier chce Stéphanie pro její skandální chování a avantýry s muži "vyhodit z domu".

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám