Hlavní obsah

Prezidentův poradce na Srí Lance přistižen, jak sexuálně zneužívá psa. Udala ho přítelkyně

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Šokující video hýbe nejen politickým děním na Srí Lance. Na snímcích je zobrazen prezidentův poradce, který sexuálně zneužívá psa. Se snímky přišla na veřejnost jeho partnerka.

Foto: Profimedia.cz

Ilustrační foto

Článek

Bývalý poslanec a poradce srílanského prezidenta profesor Ašu Marašinge v pátek 23. prosince rezignoval na svou funkci. Stalo se tak ve chvíli, kdy se na sociálních sítích objevilo video, kde se dopouští sexuálního zneužívání na zvířeti.

Video pořídila Ádarša Karandanová, poradcova přítelkyně. Seznámili se spolu na Facebooku. S prezidentovým poradcem žila dva roky. Médiím řekla, že si všimla, že se chování jejich psa začalo měnit. A tak pojala podezření vůči svému partnerovi.

Začala ho tedy potají natáčet. Když pak Marašingeho konfrontovala, začal ji fyzicky napadat. Domácího násilí se na ní prý občas dopouštěl po celé dva roky jejich soužití.

A tak video zaslala prezidentovi a jeho manželce. Krátce po tom poradce rezignoval na svou funkci a bude se zodpovídat spravedlnosti. Na Srí Lance mu hrozí za sexuální zneužívání zvířete až 20 let ve vězení.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám