Hlavní obsah

Pomocí detektoru kovů našel zásnubní prsten, stihl ho vrátit ještě před svatbou

Když byla Christie Campbellová ze skotského Stewartonu se svým snoubencem na dovolené ve Španělsku, ztratila na pláži zásnubní prsten. Nešťastná žena už nedoufala, že ho ještě někdy spatří. Jeden z tamních hledačů kovů však prsten nalezl a zamilovanému páru ho ještě před svatbou vrátil, napsal deník Daily Mail.

Foto: Profimedia.cz

Ilustrační foto.

Článek

Dvaadvacetiletá Campbellová byla v květnu se svým snoubencem Calumem a dalšími rodinnými příslušníky na dovolené ve španělském Alicante. Během slunění na pláži však jednoho dne Skotka zjistila, že jí na ruce chybí zásnubní prsten.

„Vždycky si s ním hraju, když jsem si však tenkrát šáhla na prst, nebyl tam. Byla jsem z toho úplně zničená, Calum ho sám navrhl,“ prozradila Campbellová Daily Mailu.

„Doufala jsem, že ho najdu v apartmánu, tam ale taky nebyl. Calum a bratranec Stuart se vrátili na pláž a dlouhé hodiny ho hledali. Dokonce narazili na hledače kovů, já jsem ale byla přesvědčená, že už ho nikdy neuvidím,“ svěřila se.

Dvojice mužů nechala hledači kovů kontaktní údaje. „Nechápala jsem, proč to udělali. Zkrátka už jsem se smířila s tím, že je pryč. Zbytek dovolené jsem si vůbec neužila,“ přiznala.

Našel se ještě před svatbou

Calum přemýšlel, že sežene nový prsten, stále však doufal, že by se přece jenom mohl najít ten původní. Svatba byla naplánována na začátek listopadu, a tak pořád zbývalo dostatek času.

A po třech měsících se tak skutečně stalo. Třiapadesátiletý Mohammed Kahn, vášnivý hledač kovů, kontaktoval Stuarta, že prsten konečně nalezl. „Stuart nám řekl, že pro nás něco má. Neměla jsem tušení, co by to mohlo být. Když Calum otevřel krabičku, byla jsem radostí bez sebe. Šance na nalezení byla neuvěřitelně malá,“ řekla.

Rovněž přiznala, že bude Mohammedovi za jeho poctivost a laskavost navždy vděčná. „Svatba byla díky tomu mnohem lepší. Ten muž nemá tušení, jakou mi udělal radost. Úplně mi to změnilo víru v lidskost. Klidně ho mohl prodat, místo toho však udělal překrásnou věc,“ dodala.

Reklama

Výběr článků

Načítám