Hlavní obsah

Policie v Manchesteru zadržela poslíčka, místo jídla rozvážel drogy

Policie v anglickém Manchesteru v neděli zadržela řidiče motocyklu, jenž na první pohled připomínal poslíčka rozvážejícího jídlo. Ve skutečnosti však podle všeho lidem doručoval poněkud jiný druh zásilek –⁠ v batohu měl totiž místo pokrmů z restaurací několik sáčků s drogami.

Foto: GMP Manchester City Centre, Profimedia.cz

Muž měl v batohu namísto jídla několik sáčků s drogami.

Článek

O zadržení muže, podezřelého z obchodu s drogami, informovala policie z anglického nemetropolitního hrabství Velký Manchester na svém Twitteru.

„Spatřili jsme dnes řidiče, který se choval podezřele. Když jsme ho prohledali, našli jsme více než speciality šéfkuchaře! Poté byl zadržen za držení drog s úmyslem prodeje a zůstává ve vazbě za účelem výslechu. PS: Je nám líto, pokud jste neobdrželi zásilku!” zavtipkovali policisté na sociálních sítích, kde sdíleli rovněž fotografie zadrženého s rozmazaným obličejem a obsahu jeho batohu.

Server LADbible uvádí, že v závislosti na druhu látek, které měl muž u sebe, by mu v případě usvědčení z držení drog s úmyslem prodeje mohl hrozit až maximální trest odnětí svobody na doživotí.

Do této kategorie drog podle serveru gov.uk spadá kokain, krystalická forma kokainu známá pod názvem crack, exstáze, heroin, LSD, halucinogenní houby, metadon a metamfetamin. Jaký druh drog u sebe zadržený uchovával, policie nesdělila.

Trenérka měla po dostihu pozitivní test na metamfetamin. Drogy měla v těle i klisna

Koktejl

Server LADbible však dodává, že vynesení takového rozsudku je komplikované, neboť je třeba dokázat, že zadržený neměl uvedené látky pro vlastní spotřebu.

Reklama

Výběr článků

Načítám