Hlavní obsah

Podvedená novozélandská manželka nabourala špatný dům

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Nelson

Pětadvacetiletá žena, rozzlobená na manžela, který ji podváděl, nabourala do domu, o němž si myslela, že v něm žije její rivalka. Trapně se ale zmýlila a zničila dům docela cizím lidem. Rozzlobená mladá žena se u soudu ke svému činu přiznala.

Foto: Profimedia.cz

Žena neváhala a pokusila se milence svého muže pořádně uškodit. Nevyšlo jí to. Ilustrační foto

Článek

Z jednoho problému si udělala dva. Kromě trablů v rodině způsobila na domě v novozélandském městě Nelson škodu 43 000 novozélandských dolarů (cca 608 000 Kč).

Místní list Nelson Mail uvádí, že žena, jejíž jméno policie nezveřejnila, projížděla v červnu s manželem městem, když ho konfrontovala s textovou zprávou, kterou dostala od jeho milenky. Přinutila muže, aby ji navigoval až k místu, kde její rivalka žije. Pak probourala autem bránu obytného komplexu a zajela až do garáže, o níž si myslela, že patří ženě, s níž ji muž podváděl. Poničila auto a z vrat zbyly jen trosky.

Manžel pak utekl a žena čekala na příjezd policie. Nevěrník se až později své životní družce přiznal, že zničila špatnou garáž. Prokurátor bude po žárlivé manželce požadovat plnou náhradu způsobené škody.

Stav jejího manželství zůstává i nadále kritický.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám