Hlavní obsah

Podle písničky Avril Lavigneové by se měl natočit film

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

LOS ANGELES

Filmové studio Paramount Pictures se chystá zfilmovat písničku osmnáctileté Avril Lavigneové. Její hit Sk8er Boi bude námětem snímku o namyšlené dívce, která odmítne ušmudlaného chlapce se skateboardem, třebaže se jí líbí. Zdá se jí totiž málo nóbl. V budoucnu však svého rozhodnutí lituje, protože se z uličníka stane rocková hvězda.

Foto: Josef Zajíc

Část znělky Her V. zimní olypiády dětí a mládeže 2012.

Článek

Jak napsala agentura WENN, studio najalo scenáristu a producenta Davida Zabela, který se mimo jiné podílel i na úspěšném televizním seriálu Pohotovost. Zabel má podle textu písničky napsat scénář a vzhledem k tomu, že se Sk8er Boi stal hymnou teenagerů, měl by film podle tvůrců zachovat ducha písně.

Podle studia Paramount by ovšem nemělo jít o klasický muzikál, ale o film ve stylu předchozích úspěšných snímků Nežádej svůj poslední tanec, Footloose nebo Flashdance, z nichž poslední dva jmenované byly nominovány na Oscara a Flashdance si dokonce odnesl zlatou sošku za nejlepší titulní píseň.

Reklama

Výběr článků

Načítám