Hlavní obsah

Plastická operace nosu způsobila Chorvatovi permanentní erekci

Novinky, mšv

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Chorvatský stylista Neven Ciganovic podstoupil už několik plastických operací při honbě za dokonalým zevnějškem. Ta poslední, při které si nechal upravit nos, ale nedopadla úplně podle plánu. Mužovo tělo špatně zareagovalo na podaná anestetika a zapříčinila mu permanentní erekci. O žádnou výhodu se ovšem nejedná, informoval Daily Mail.

Foto: Profimedia.cz

Ilustrační foto

Článek

Plastickou operaci nosu podstoupil pětačtyřicetiletý Ciganovic v nemocnici v Íránu. Už v jejím průběhu mu lékaři diagnostikovali takzvaný priapismus, což je označení pro dlouhotrvající a neustupující erekci, která nemá ovšem nic společného se sexuálním vzrušením.

„Moje tělo zkrátka špatně zareagovalo na anestetika,“ cituje muže Daily Mail. Když se priapismus do 24 hodin neléčí, může způsobit i trvalé následky, uvádí portál.

Léčbu Chorvat nakonec podstoupil až v srbském Bělehradě, kde mu ovšem nebyla podána analgetika. A jakkoli se může dlouhodobá erekce zdát výhodou, ve skutečnosti je velmi bolestivá. „Nedali mi žádné léky, protože je zde pacientům zkrátka nepodávají, takže jsem dál trpěl,“ tvrdí. Nakonec podstoupil operaci, která mu konečně ulevila, ačkoli plné zotavení bude otázkou několika dalších měsíců.

Špatná zkušenost Ciganovice od dalších plastických operací ale pravděpodobně neodradí. Rhinoplastiku, neboli úpravu nosu, podstoupil dokonce už třikrát, dále si nechal operovat také rty, bradu či břicho.

Chorvat totiž doufá, že bude díky plastikám natolik atraktivní, že se z něj stane mezinárodní hvězda. Veřejnoprávní britská televize Channel 4 o něm totiž natáčí dokument.

Reklama

Výběr článků

Načítám