Hlavní obsah

Petra Černocká plavky v horku nesundá

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

PRAHA

Zpěvačka Petra Černocká patří mezi vášnivé vodomily. Miluje slunce, pláže i moře, proto se již nyní nemůže dočkat léta. Ačkoliv o tom občas uvažuje, nakonec plavky zpravidla nesundává ani v zahraničí.

Článek

"Jestli se budu opalovat v plavkách, nebo nahá, abych neměla proužky od podprsenky, o tom uvažuji jen u moře. A stejně se sluním spíš v plavkách."

"Přijde mi totiž krajně nepohodlné sledovat, jestli na mě nějaký český turista nezírá, abych tak řekla, se zvýšeným zájmem," podotkla s úsměvem zpěvačka, která rovněž zbožňuje venkovský klid, lesy a rozkvetlé louky.

Ráda si užívá samoty

V létě proto každoročně tráví také na své chalupě v Kytíně. Ve zpěvačce dodnes zůstal kousek slavné filmové čarodějnice Saxany, díky které se kdysi proslavila. Kouzla sice Petra neovládá, ale má ráda magické tajemno.

"Možná, že to bude znít divně, ale jsem ráda sama. Pečlivě naordinovanou samotu si užívám. Líbí se mi, když mi nikdo a nic nebere moje soustředění. Potom už je jedno, jestli si čtu, šiju batoh, nebo sedím na chalupě na zápraží a koukám, jak se stmívá."

"Mimochodem, takovou tu hodinu, co se jí říká mezi psem a vlkem, mám moc ráda. Svět je nějak tajemnější, magičtější a člověku se lépe přemítá o nepraktických věcech. Ani nevzpomene, že v televizi už běží zprávy," svěřila se Černocká.

Reklama

Související témata:

Související články

Petra Černocká umí nadávat rusky

Šok zažila na dovolené v Egyptě zpěvačka Petra Černocká poté, co ji cestovní agentura ubytovala v hotelu pro rusky mluvící hosty. Její zážitky během pobytu...

Petra Černocká poprvé zavařovala houby

Zpěvačka Petra Černocká má za sebou další premiéru. Neodehrávala se však na koncertním pódiu, ale v její kuchyni - poprvé v životě zavařovala houby. Zpěvaččin...

Výběr článků

Načítám