Hlavní obsah

Pepa Vojtek dostal od manželky k 45. narozeninám buldoka za dvacet tisíc

Novinky, Gabriela Wolfová
Praha

Zpěvák Pepa Vojtek má doma už druhého psa. K doze jménem Diego přibyl anglický buldok, kterého mu k narozeninám nadělila manželka Jovanka. Inspiroval ji seriál Jake a tlusťoch, kde měl pes stejné rasy jednu z hlavních úloh.

Článek

"Jmenuje se Vilda a je to anglický buldok. Původně ho chtěl Pepa pojmenovat Whiskey, ale bylo mu blbý tak na něj pořvávat na ulici, když radši pije hruškovici," řekla Novinkám s úsměvem Jovanka Vojtková. V papírech má buldok jméno Villow. Jovanku vyšel na dvacet tisíc korun.

Když Vojtkovi manželka darovala k narozeninám psa, nadšený nebyl. "Málem omdlel, vypadal, že dostane infarkt. Teď ho ale miluje. Dokonce už máme doma sbírku videí, jak si Vilda hraje s Diegem. Udělal si z něj velkou kousací hračku," směje se půvabná tanečnice.

Jovanka dala svému manželovi dárek k narozeninám předčasně. Sice sehnala dobrou chovnou stanici, kde jeden vrh vycházel přesně na narozeniny Vojtka, tedy 21. června, ale v tu dobu měli Pepa s Jovankou naplánovanou dovolenou.

Pejska si vyzvedla tanečnice o měsíc dříve a v době dovovolené dogu Diega i buldoka Vildu hlídala Pepova maminka. 6. září Vilda oslaví půlroční narozeniny.

Pepa s Jovankou poprvé ukázali Vildu na sportovním dni divadel Broadway a Hybernia, kterým tradičně na začátku září muzikáloví herci zahajují divadelní sezónu. Sportovních aktivit se sice nezúčastnili, ale přišli muzikálové kolegy alespoň pozdravit. "Mám večer koncert, musím bohužel na zvukovou zkoušku," vysvětlil rychlý odjezd Vojtek.

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám