Hlavní obsah

Paris Hiltonová pohřbí kozla vedle Marilyn Monroe

Novinky, Famous

Paris Hiltonová už neví, co by samou rozmařilostí dělala. Pětadvacetiletá "vymetačka" večírků nyní koupila hrob na slavném hollywoodském hřbitově Pierce Bros Westwood Village Memorial Park hned vedle Marilyn Monroe. Vedle svého hereckého idolu ovšem neulehne Paris sama, ale pochová tam svého kozla.

Článek

Pro něj údajně zamluvila také kostelní pěvecký sbor, který vystoupí na soukromém pohřbu v losangeleském kostele Kristovy církve.

"Je to absolutně nechutné. Paris předplatila místo na hřbitově hvězd pro Billyho Hiltona," citoval britský Daily Star znechucené hollywoodské celebrity. "Nikdo to nedokáže pochopit, protože všichni předpokládali, že místo rezervuje pro některého ze svých příbuzných. Jenže se nakonec ukázalo, že je to jen pro starého kozla. Normální lidé pohřbívají zvířata na zahradě, ale ne Paris. Jde o jeden z nejvěhlasnějších hřbitovů na světě a není pro zvířata. Měl by být rezervovaný pro superstar," rozčilují se celebrity.

Na hřbitově, kam podle všeho ulehne i kozel Paris Hiltonové, jsou pohřbeny hollywoodské legendy jako Truman Capote, Dean Martin nebo Jack Lemmon.

Milovnice zvířat Paris má mnoho domácích mazlíčků, mimo jiné dvě čivavy, fretku, opici (která ji nedávno napadla) a kozla Billyho.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám