Hlavní obsah

Parašutistovi vypadla kamera a z výšky čtyř kilometrů dopadla neponičená na zem

Novinky, zkr

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Pitt Meadows

Kanaďan Lucas Damm si kupuje opravdu velmi kvalitní věci. Před nedávnem mu totiž při skoku z letadla ve výšce necelých čtyř kilometrů vypadla kamera. Po doskoku ji našel neponičenou, dokonce ještě nahrávala, informoval server huffingtonpost.com.

BEZ KOMENTÁŘE: Kamera dopadla v pořádku na zem z výšky čtyř kilometrů

 
Článek

Svůj nedávný seskok nedaleko Pitt Meadows v Britské Kolumbii chtěl parašutista natočit malou kamerou určenou pro extrémní sporty, kterou měl připevněnou k helmě. Jenže při výstupu z letadla zavadil o dveře. Kamera se uvolnila a začala padat volným pádem k zemi.

Ten celý natočila a nevypnula se ani po dopadu, kdy se několikrát odrazila od země. Vzhledem k tomu, že padala rychleji, než parašutisté, povedlo se jí ze země natočit i je, ještě ve vzduchu.

To, že zařízení vypadlo, zjistil Damm až po přistání. V poli ho našel Dammův kamarád, který si ve slunci všiml něčeho blýskavého. K překvapení všech na kameře nebyl ani škrábanec.

Celý videozáznam, který trvá zhruba osm minut, umístil Damm na internet. Okamžitě se objevily názory, že šlo o reklamní senzaci. To však parašutista rezolutně odmítá.

Reklama

Výběr článků

Načítám