Hlavní obsah

Pamela se kvůli kožichům obořila na Lopezovou

Novinky, ČTK, AZ Central

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

NEW YORK

Herečka Pamela Andersonová, nadšená bojovnice za práva zvířat, ve svém zápase zvolila tvrdší slovník, kterým se osopila na svou kolegyni z Hollywoodu Jennifer Lopezovou. Tu označila za "idiotku", neboť nosí kožešiny. Ze stejného důvodu to schytal i Puff Daddy.

Článek

Když se rozhovor pro americký dámský magazín Jane stočil na téma nošení pravých kožešin, sedmatřicetiletá Andersonová si nebrala servítky. Lidé, kteří si v kožešinách libují, podle jejích slov "vypadají tlustě a páchnou jako mokrý pes".

"Vypadají vážně nedospěle a nevzdělaně. Každý rok kožešníci rozjedou nové kolo propagandy, že kožešina je znova v módě, a rozdávají kožichy idiotům, jako je Jennifer Lopezová a Puff Daddy," pronesla Pamela. Navrch ještě přidala poznámku, že se jí ze zmiňovaných osob a jím podobných "zvedá žaludek".

Andersonová je členkou mezinárodní organizace People for the Ethical Treatment of Animals (PETA), která v poslední době varovala, že přitlačí v kampani namířené právě proti latinskoamerické zpěvačce a herečce Jennifer Lopezové. Aktivisté hodlají sabotovat i její vystoupení v televizním programu The Tonight Show, kde by se měli objevit s velkým transparentem: "Kožešina? Nech ji bobrovi."

Tommyho stále miluje

Smířlivější tón Andersonová nasadila teprve ve chvíli, kdy začala v rozhovoru mluvit o svém vztahu s bývalým manželem Tommym Leem, s nímž se střídavě stýká a rozchází.

"Akceptuji a miluji Tommyho takového, jaký je. Bylo by jednodušší, kdybychom mohli být všichni - i s dětmi - společně, ale skutečnost je jiná," posteskla si. Přesto o něm tvrdí, že je to velmi "charismatický a šarmantní člověk".

Související články

Pamela se vysvlékla na pomoc zvířatům

Pamela Andersonová opět hájí práva zvířat. Tentokrát se vysvlékla do půl těla, aby v rámci kampaně bojovala proti nošení kožichů z pravých kožešin. Plakáty...

Pamela kromě šperků navrhla doplňky pro psy

Herečka Pamela Andersonová miluje módu a také pejsky. Proto skloubila dvě věci dohromady, aby ani čtyřnozí miláčkové nebyli ochuzeni. Nedávno navrhla šperky...

Pamela se na veřejnosti už svlékat nebude

Ačkoliv nahé fotografie Pamelu Andersonovou proslavily, dnes už by se hvězda Pobřežní hlídky při pohledu na vlastní nahé tělo cítila trapně, a to zejména...

Výběr článků

Načítám