Hlavní obsah

Ozbrojený lupič ohrožoval turistu. Kamera na helmě vše natočila

Novinky, fis

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Kanadský cestovatel a kameraman navštívil různé končiny. V argentinském Buenos Aires však zažil horké chvilky, když mu cestu zkřížil agresivní zloděj a namířil na něj pistoli.

BEZ KOMENTÁŘE: GoPro kamera zdokumentovala ozbrojené přepadení

 
Článek

Alex Hennessy právě projížděl v argentinské metropoli na kole čtvrtí La Boca, když mu do cesty vjel muž na motorce. V klidu motorkáře objel a pokračoval dál. Neznámý muž ho ale okamžitě dohnal a začal se po něm španělsky dožadovat batohu.

Zmatený a ustrašený turista slezl z kola a začal utíkat krátce poté, co proti němu zloděj namířil zbraň. Ani v ten moment se však lupič nevzdal. Sesedl z motorky a svoji oběť doběhl. Nebezpečné obtěžování pokračovalo.

Ostatní, kteří na cyklostezce jeli jen kousek před Hennessym, začali postupně zastavovat a celou situaci váhavě pozorovat. Možná právě hromadící se svědkové nakonec oslabili zlodějovu suverénnost. Díky tomu se následně Hennessymu podařilo utéct do bezpečí. Incident od začátku do konce zachytila GoPro kamera, kterou měl cestovatel připevněnou na helmě.

Reklama

Výběr článků

Načítám