Hlavní obsah

O chloupek. Dvouletý hošík před padajícím stromem neuhnul

Novinky, tcs

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Matka dvouletého chlapce jménem Tong Gosungern z Thajska si v sobotu odpoledne prožila okamžiky hrůzy, když viděla, jak mohutná palma padá přímo do míst, kde stojí její syn. Avšak pakliže existují andělé strážní, pak malého Tonga hlídá opravdový mistr. Těžký kmen stromu totiž chlapce o několik centimetrů minul.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

BEZ KOMENTÁŘE: Vyvrácená palma dopadla těsně vedle dvouletého chlapceVideo: AP

 
Článek

Záběry, při kterých citlivějším povahám tuhne krev v žilách, pocházejí z jedné z bezpečnostních kamer ve městě Nakhon Ratčasima ležícím zhruba 200 kilometrů severovýchodně od Bangkoku.

Okolo deset metrů vysokého stromu se motalo několik dětí. Když se palma začala vyvracet z kořenů, děti se urychleně rozutekly. Jen malý Tong zůstal stát na místě.

„V ten moment, kdy palma začala padat a já uviděla Tonga, se mi zastavilo srdce,“ svěřila se jeho matka Jane Gosungernová agentuře Newsflare.

K chlapci se okamžitě vrhla, ale popadnout ho stačila až poté, co strom dopadl těsně vedle něj. Strom byl vzápětí odklizen, podle ženy teď ale všichni sousedé nervózně kontrolují stromy ve svém okolí.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám