Hlavní obsah

Nicole Kidmanová touží po vlastním dítěti

LOS ANGELES

Australská herečka Nicole Kidmanová prý beznadějně hledá muže, s nímž by mohla přirozenou cestou počít potomka. Dítě si chce pořídit dříve, než prý bude na mateřskou roli příliš stará.

Foto: Martina Váňová
Článek

Sedmatřicetiletá herečka Nicole Kidmanová by ráda zažila těhotenství a vše co k němu patří. "Opravdu chci být těhotná, chci dítě," prohlásila. "Nyní těhotná nejsem, ale učinilo by mě to šťastnou dříve, než budu příliš stará," dodala herečka.

Kidmanová vychovává dvě děti, které adoptovala v době, kdy byla vdaná za herce Toma Cruise. S ním se pak rozvedla, na manželství však nezanevřela. Dokonce se dalšímu případnému sňatku nebrání.

"Moc bych se chtěla znovu vdát. Je krásné vychovávat dítě, ale to se dělá ve dvou," poznamenala. "Nejsem si jistá, že mám vše proto, abych na to vystačila sama," dodala Kidmanová.

V poslední době se herečka objevovala ve společnosti filmového producenta Steva Binga (39). Ten je otcem dvouletého syna Damiana, jehož má s britskou herečkou Liz Hurleyovou. Vztah s Bingem však Kidmanová nikdy nepotvrdila.

Reklama

Související témata:

Související články

Kidmanová je nejbohatší mladou Australankou

Populární herečka Nicole Kidmanová byla vyhlášena nejbohatší ženou Austrálie, která je mladší čtyřiceti let. O výsledcích žebříčku boháčů, který ve středu...

Dvě minuty s Kidmanovou stojí dvě miliardy

Australská herečka Nicole Kidmanová účinkuje v novém reklamním spotu, který stál v přepočtu téměř dvě miliardy korun. Objednala si jej firma Chanel, která...

Vlna protestu proti ocenění Kidmanové

Australská herečka Nicole Kidmanová, držitelka prestižního filmového ocenění Oscar, získala titul Australanka roku za Nový Jižní Wales. Proti ocenění se však...

Výběr článků

Načítám