Hlavní obsah

Nejkrásnější muž světa je Slovák, český finalista se mezi nejlepší neprobojoval

Novinky, Gabriela Wolfová
Praha

Vítězem nejprestižnější soutěže mužské krásy světa Manhunt International 2010 se stal na Tchaj-wanu slovenský Muž roku Peter Menky (24). Český finalista Jan Hájek se do užšího výběru neprobojoval.

Článek

Slovenský Muž roku Peter Menky se stal nejkrásnějším mužem světa. Na nejprestižnější soutěži mužské krásy porazil v noci ze soboty na neděli 54 finalistů z celého světa. Mezi nejlepší se bohužel nedostal český zástupce Jan Hájek.

Peter Menky se stal slovenským Mužem roku loni stejně jako Martin Zach, který den po svém triumfu ochrnul. Cestě na světovou soutěž podřídil veškerý volný čas v posledních měsících. V posilovně trávil šest dní v týdnu, přizpůsobil jídelníček a pečlivě vybíral oblečení, ve kterém bude reprezentovat. A vyplatilo se.

Na druhém místě se umístil Bogdan Brasoveanu z Gibraltaru a třetí skončil finalista s Brazílie Marlon Gregori. Peter Menky si vedle absolutního vítězství odnesl nejvyšší ocenění Mr. Photogenic.

Peter Menky měří 190 centimetrů, váží 88 kilogramů. Narodil se ve znamení berana, studuje na Masarykově univerzitě v Brně a hovoří anglicky, německy a španělsky. V budoucnu by se chtěl stát vyhledávaným topmodelem. Jeho snem je dobýt modelingový svět a pracovat v New Yorku. S přítelkyní Monikou žijí v Praze.

Reklama

Související témata:

Související články

Mužem roku 2010 je Jan Hájek

Mužem roku 2010 se stal v náchodském divadle devětadvacetiletý projektový manažer z Břeclavi Jan Hájek. Během pátečního večera si sáhl na samé dno. Během volné...

Muž roku 2010 Jan Hájek riskoval ochrnutí

Čerstvý držitel titulu Muž roku 2010 Jan Hájek přiznal Novinkám, že svojí účastí v soutěži Muž roku hodně riskoval. Pět týdnů před soutěží měl vážnou bouračku...

Výběr článků

Načítám