Hlavní obsah

Pětiletý princ Louis pobavil při korunovaci ustavičným zíváním

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Nečekanou hvězdou sobotní korunovace britského krále Karla III. se stal jeho pětiletý vnuk Louis. Tomu celá ceremonie přišla zřejmě příliš zdlouhavá, protože byl několikrát spatřen, jak zívá a různě se šklebí. I kvůli tomu se neúčastnil celého programu ve Westminsterském opatství, ale na jeho části chyběl.

Vnoučata Karla III. při korunovaciVideo: Reuters

 
Článek

Záběry nejmladšího syna prince Williama a jeho manželky Kate oběhly v sobotu internet. Louis během samotné korunovace, při které seděl mezi matkou a svou sestrou Charlotte, ustavičně zíval nebo ukazoval na strop katedrály. Zaujal také, když se při cestě kočárem nebo na balkoně Buckinghamského paláce mračil.

Vzhledem k tomu, že samotná korunovace Karla III. a jeho manželky Camilly ve Westminsterském opatství trvala bezmála dvě hodiny, neúčastnil se jí pětiletý Louis po celou dobu, informují servery CBS News či Independent.

FOTO: Korunovace britského krále Karla III.

Zahraniční

I tak ovšem malý princ řadu diváků pobavil, podobně jako při loňských oslavách platinového jubilea královny Alžběty II., během nichž se šklebil a dloubal se v nose.

Podobné škleby si neodpustil ani Louisův bratr princ George, který je přímým následníkem trůnu. I devítiletému Georgovi, který zastával při korunovaci úlohu jednoho z pážat, zřejmě celá ceremonie přišla poněkud zdlouhavá.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám