Hlavní obsah

Návštěvníci polského muzea si užívali sex přímo před kamerami

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Muzeum v Polsku požádalo návštěvníky, aby v jeho prostorách neprovozovali sex. Stalo se tak poté, co bylo dovádění několika turistů zachyceno bezpečnostními kamerami. V úsměvném příspěvku na Facebooku instituce uvedla, že některé exponáty pocházejí z konzervativnějších dob.

Foto: Profimedia.cz

Gerhardova pevnost vystavuje pruskou vojenskou techniku.

Článek

K sexuálním hrátkám docházelo v Gerhardově pevnosti ve Svinoústí (Świnoujście), kde je vystavena pruská vojenská technika z 19. století. Vedení muzea proto návštěvníky vyzvalo, aby se v přítomnosti takto starých exponátů chovali s patřičnou úctou, uvádí server The Sun.

„Prosíme naše hosty, aby... jak bychom to jen podali... neprovozovali žádné umění lásky v muzeu. Už nějakou dobu je vybaveno kamerami. A ty by mohly povídat,“ píše se v nadneseném příspěvku instituce.

„Prosíme naše zamilované hosty, aby měli pochopení — většina exponátů v našem muzeu je mnoho let stará a zvyklá na úplně jiné morální normy; konzervativní, dokonce ortodoxní, a na zdrženlivost,“ je dále uvedeno v příspěvku.

Temná zákoutí navozují intimitu

Ředitel muzea Piotr Piwowarczyk řekl polskému listu Gazeta Wyborcza, že se instituce stala oblíbeným místem pro sexuální dostaveníčka.

„Za méně než měsíc už máme tři nahrávky dovádějících milenců. Návštěvníci pevnosti mají však různé povahy a někteří jsou konzervativní. Nechceme, aby je během jejich návštěvy čekal šok,“ okomentoval Piwowarczyk .

Podle ředitele jsou sexuchtiví návštěvníci zlákáni temnými kouty muzea, které jim dodávají falešný pocit intimity. Netuší, že vše zaznamenávají kamery.

Sex na veřejných místech je v Polsku navíc trestný. Lidé přistiženi při venkovních milostných hrátkách mohou dostat pokutu až 1500 zlotých, což je takřka osm tisíc korun.

Polská Gdyně se blýskla klipem, který je prý tak špatný, až je geniální

Koktejl

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám