Hlavní obsah

Nahý muž kradl ponožky v supermarketu

Novinky, Michaela Cmíralová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Pensylvánie

Dvaatřicetiletý Američan z Pensylvánie vyděsil zákazníky a zaměstnance tamního supermarketu, když dovnitř obchodu beze studu nakráčel nahý. S jeho výškou a váhou ho totiž rozhodně nešlo přehlédnout.

Nahý muž krade ponožky v obchodě

 
Článek

Muž zachycený na kamerách měří jeden metr a devadesát pět centimetrů a váží sto třicet šest kilogramů. Přesto se bez zaváhání přímo na parkovišti před obchodem svlékl a úplně nahý vešel dovnitř, kde ukradl ponožky.

S naprostým klidem se opřel o pokladní pult a natáhl si ponožky. Poté oblečený pouze v nich, procházel uličkami obchodu do té doby, než dorazí policie.

Jeden ze zaměstnanců supermarketu se prý snažil muže zahalit kabátem, ale marně. Muž nespolupracoval ani s policií, která na místo dorazila. Aby ho mohli zadržet, museli policisté  použít taser.

Vyšetřovatelé nevěří, že důvodem mužova neobvyklého chování byla psychická porucha. Spíše se kloní k možnosti, že byl pod vlivem drog.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám