Hlavní obsah

Mužské koutky usnadní ženám nákupy

– HAMBURG
Novinky, Ananova

Supermarkety vedle tisíce druhů zboží nabízejí i některé nadstandardní služby. Osvědčily se například restaurace, dětské koutky a nyní... jdou nově do módy také tzv. mužské koutky. Pravda, zatím funguje jen jediný - v Hamburgu. V ceně odkladiště manželů a partnerů je například oběd a dvě piva.

Foto: Policie ČR

Policisté informovali seniory o tom, jaká je nová povinnost provozovatelů vozidla, jak používat parkovací průkazy ZTP či jak funguje bodový systém.

Článek

Každá žena si asi dokáže představit "poklidné" nákupy s otráveným a otravným mužem po boku. A právě pro tyto páry je nové "odkladiště" určeno. Protějšek se jednoduše za nemalý poplatek, v přepočtu asi 350 korun, ponechá u vchodu do obchodního ráje.

Hry a jídlo

Služby nabízí společnost Noxbar, která jejich zavedení zdůvodňuje "snahou pomoci v obvyklé partnerské krizi", která se pravidelně dostavuje během nákupů. Dvě sličné paní "učitelky" si muže rády převezmou do své péče. Několik hodin se pak starají o to, aby se "odložení" nenudili. Pochopitelně, lepé děvy nenabízejí žádné sexuální služby. Doporučí ale zcela spolehlivě nějakou knihu na čtení, noviny, zapnou televizi i počítač naplněný nejnovějšími hrami.

Muži mají o servis veliký zájem. Na jejich partnerky čeká jen jedna jediná povinnost - vyzvednout si je do šesti hodiny večer. Právě v šest totiž zařízení zavírá. Spokojení pánové jim prý za odměnu, že měli klid, rádi odnesou přeplněné tašky až k automobilu.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám