Hlavní obsah

Muž s bizarním vzhledem nemůže najít spolubydlícího. Není se čemu divit

Novinky, vps

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Marcus Boykin má na sobě tolik piercingu, že spočítat všechen kov na jeho těle by zabralo drahnou chvíli. Kromě toho se vyžívá i v tetování a díky tomuto extrémnímu vzhledu se stal hvězdou pořadu Freakshow americké stanice AMC. I přes svou nepopiratelnou slávu má ale dost problémů. Nikdo s ním například nechce společně bydlet. Pro důvod není potřeba chodit daleko.

BEZ KOMENTÁŘE: Marcusi Boykinovi jeho vzhled přinesl slávu, ale i problémy

 
Článek

„Zrovna hledám byt. Teď jsem stále v hotelu. Už z toho šílím, není to dobré,“ svěřil se Boykin v jedné z posledních epizod.

V rámci pořadu se Američan vydal na prohlídku bytů, jejichž nájemníci hledali spolubydlícího. Z nějakého záhadného důvodu to ale moc dobře neprobíhalo.

„Nebudu ti lhát. Necítil bych se dobře, kdybych měl někoho, jako jsi ty, v tomhle domě, tak to prostě je. Není mi to příjemné,“ řekl mu jeden z potenciálních spolubydlících.

„Dívají se na mě a nevidí ve mně krásu. Jsem odsouzen. Okamžitě,“ řekl Boykin. Předsudky, které vůči němu lidé mají, ho znepokojují.

Není to přitom poprvé, co mu jeho vzhled činí problémy. Už loni před začátkem pořadu uvedl, že ho kvůli změně vzhledu opustila dnes už bývalá žena. Jeho malá dcerka se ho dokonce bojí. [celá zpráva]

Reklama

Výběr článků

Načítám