Hlavní obsah

Morbidně obézní žena po operaci otěhotněla, k lékaři šla přitom kvůli zácpě

Američanka Amy Slatonová, která je společně se svojí sestrou účastnicí dokumentární reality show s názvem „1000-lb Sisters”, zjistila radostnou novinku. Se svým partnerem čeká čtyři měsíce po operaci žaludku dítě. Původně si přitom myslela, že trpí zácpou.

Foto: Profimedia.cz

Sestry Slatonovy na počátcích své cesty. Amy (vpravo) již podstoupila operaci.

Článek

Amy se svojí sestrou Tammy pochází z amerického státu Kentucky. Morbidně obézní ženy potřebují podstoupit operaci ke snížení nadváhy a jejich cestu mohou pozorovat diváci u televizních obrazovek. Na začátku reality show obě ženy vážily v součtu přes 1000 liber, tedy asi 460 kilogramů. Kvůli svému stavu se prakticky nemohly hýbat a jejich jedinou obživou byl kanál na YouTube.

Zatímco Tammy, která nyní váží přes 300 kilogramů a její váha vážně ohrožuje její život, se nedaří se svým stavem něco dělat, její sestra Amy je úspěšnější. Zhubla požadované kilogramy, aby mohla před čtyřmi měsíci podstoupit operaci.

Od operace zhubla asi 55 kilogramů na současných 127 kilogramů a dočkala se i další radostné novinky. S partnerem Michaelem čeká miminko. O tom, že je těhotná, se přitom Amy dozvěděla čistě náhodou. Po operaci je totiž poměrně běžným vedlejším účinkem zácpa a s tím spojené bolesti.

Soud v Británii odebral ženě děti, přecpávala je

Evropa

„Hrozně to bolí, od operace s tím mám problémy. Teď se cítím jako Tammy, protože mám už tak nafouklé břicho, že to snad ani není pravda,” uvedla Američanka, kterou manžel odvezl na pohotovost.

Tam jí lékaři od bolesti pomohli, a navíc odhalili těhotenství, o kterém Amy neměla sebemenší tušení. Radostnou novinku sdělila svému manželovi, který ze začátku nemohl takové zprávě uvěřit. Amy však bylo lékařem doporučeno, aby se alespoň dva roky po operaci o dítě nepokoušela.

Sestra nadšená nebyla

Když zprávu oznámila své sestře, nadšení na chvilku vyprchalo. Budoucí tetička Tammy totiž není ani trochu šťastná. „Pořád doufám, že se lékař spletl. Není to o tom, že bych dítě sestře nepřála, ale teď prostě není vhodná doba, vzhledem k tomu, že je po operaci. Je ještě příliš brzy,” uvedla korpulentnější ze sester.

Také na Amy už dolehly obavy. „Mám velký strach, jsou to jen čtyři měsíce a teď jsem těhotná,” přiznala. Jak se bude situace nadále vyvíjet, je zatím ve hvězdách. Amy však s postupujícím těhotenstvím nabere nějaký ten kilogram zpátky.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám