Hlavní obsah

Modelka má po vážné autonehodě hlavu jako splasklý míč

Novinky, Dagmar Plecháčová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Bakersfield

Jako o zázraku mluví lékaři o Erice Mongeonové. Ta po březnové autonehodě v americkém Bakersfieldu utrpěla krvácení do mozku, po kterém jí byly odstraněny dvě velké části lebky po stranách hlavy. Nyní shání peníze na operaci, která by jí pomohla vrátit hlavě původní tvar.

Článek

Erica Mengeonová přezdívaná "Rikki" tvořila se svým identickým dvojčetem Victorií alias "Vikki" známou dvojici Ikki Twins. Staly se hvězdami televizní stanice MTV, kde se zviditelnily působením ve vlastní seznamovací reality show s názvem ‚A Double Shot At Love‘. Dvojčata se také věnovala modelingu a často pózovala pro pánské časopisy s automobilovou tematikou.

Po vážné autonehodě z března letošního roku se Rikki změnil život od základů. Čtyři dny byla v umělém spánku a ještě několik dní po probuzení z kómatu trpěla halucinacemi a nočními můrami.

„Potřebovala, aby u ní neustále někdo byl, jelikož se v nemocnici snažila vytrhnout si všechny hadičky,“ uvedla její sestra Vikki. Erice navíc hrozilo, že už nikdy nebude chodit a zároveň ztratila cit v jedné ruce. Pár týdnů po operaci je však její stav mnohem lepší, dokonce natolik, že byla schopná o události otevřeně promluvit v rozhovoru.

Reklama

Výběr článků

Načítám