Hlavní obsah

Mladá žena přišla o nohu, novou si vyrobila z Lega

Novinky, mif

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

I nepříjemné události je třeba brát s nadhledem. Vyprávět by o tom mohla Christina Stephensová, která při loňské autonehodě přišla o nohu. Prostřednictvím videí, kde zlehčuje své postižení, se snaží zbavit podobně postižené jedince depresivních myšlenek. Upozornil na to server televize ABC.

Žena si postavila protézu z Lega

 
Článek

Na jednom z posledních videí si například vyrobila jakousi protézu z Lega. „Tuhle myšlenku mi vnuknul kolega v práci. I když to myslel jako vtip, já neváhala, šla domů a udělala to,“ uvedla Stephensová.

Poskládat jednotlivé barevné dílky dohromady jí trvalo téměř dva dny. Jak sama podotýká, protéza má samozřejmě několik chyb, v dohledné době na nich ale mladá ergoterapeutka plánuje zapracovat. Řeč je například o ohebných kloubech.

Podobným recesistickým snímkům se věnuje Stephensová pravidelně. Ještě před videem se stavebnicí uveřejnila „návod“, jak může protéza posloužit také jako dopravní prostředek.

Protéza může posloužit také jako dopravní prostředek

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám