Hlavní obsah

Mladá žena nechává o vlastních životních krocích rozhodovat fanoušky. Ti jí za to platí

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

O pořádné pozdvižení se postarala mladá Francouzka Laurie, která se rozhodla, že o svém životě nechá rozhodovat fanoušky, kteří za takovou možnost zaplatí. Třiadvacetiletá žena z Paříže si způsob života nemůže vynachválit.

Foto: Instagram @lauriefvr, Bez zdroje

Laurie nechává rozhodovat o vlastním životě fanoušky.

Článek

OnlyFans je platforma, kde je zcela běžné, že si autoři za sdílený obsah nechávají od fanoušků platit. V drtivé většině případů se za platební bránou skrývá explicitní obsah, Laurie však celou příležitost uchopila jinak. Peníze se jí hrnou na účet, a to na rozdíl od mnoha tvůrců nemusela sundat ani kabát.

„Ne, není to vtip. Prostě jsem se rozhodla, že už nebudu dělat důležitá rozhodnutí v životě. Je to na vás, vy rozhodnete o budoucnosti,“ říká mladá žena, která nechává fanoušky hlasovat v anketách.

„Zatím ničeho nelituju, všechno mají pod kontrolou moji fanoušci. Těším se, kam mě to zavede,“ říká Laurie. Na platformě OnlyFans se dostala mezi nejpopulárnější účty, sama však upozorňuje, že nahé fotky od ní fanoušci nedostanou.

Laurie se díky hlasování fanoušků konečně dokázala zbavit bývalého přítele, a i když má od malička strach z výšek, podnikla výlet helikoptérou. „Taky jsem ukončila stáž, která mě vlastně nebavila,“ dodává Laurie, jejíž instagramový účet sleduje už přes 40 tisíc lidí.

Řidičku ve Švýcarsku třikrát přejelo její vlastní auto

Koktejl

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám