Hlavní obsah

Miroslav Žbirka se objeví v seriálu Redakce

PRAHA

Již ve čtvrtek budou moci příznivci Miroslava Žbirky potěšit svým oblíbencem na televizních obrazovkách. Zpěvák totiž bude jako zvláštní host účinkovat v jedenáctém dílu seriálu Redakce, který vysílá televize Nova.

Článek

Žbirka se tak přiřadí ke známým osobnostem, které již v některých dílech vystoupili. K rozhovoru přímo do redakčních místností si ho pozve půvabná Linda v podání Ireny Máchové, která má již za sebou interview s Martinem Maxou. A protože jde o jednu z nejpůvabnějších novinářek, nelze se divit, že se zpěvák zachová velmi galantně.

Zato Klára s Kamilem (Pavla Ptáčková a Roman Zach) se vydají do prostředí poněkud drsnějšího - mezi squatery, o nichž chtějí napsat reportáž. Sqauteři jsou ale překvapivě sympatičtí mladí lidé, kteří by se rádi s radnicí domluvili na pravidlech soužití.

Láska mezi vedoucím přílohy Viktorem a vedoucí domácího zpravodajství Alicí (David Matásek a Bára Kodetová) propukne naplno. Chtějí být alespoň chvilku sami, ale vše je proti nim - práce, čas a ani si nemůžou najít místo. Nakonec se sejdou o víkendu v hotýlku.

Reklama

Související články

Herci z Redakce vyrazili za diváky

Agentura Nova-vip připravila pro fanoušky seriálu Redakce zábavnou Road show, při které herci jezdí přímo za diváky. Redaktoři Denních listů do začátku...

Herci z Redakce podruhé zavítali mezi diváky

Účinkující z televizního seriálu Redakce, který vysílá stanice Nova, podruhé zavítali mezi své příznivce a vyrazili na zábavnou Road show. Tentokrát redaktoři...

Výběr článků

Načítám