Hlavní obsah

Miloš Zapletal otevřel svou farmu veřejnosti, láká na Blaník i zvířata

Novinky, Jakub Kynčl

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Bývalý prezident soutěže Miss ČR Miloš Zapletal pověsil oficiálně šoubyznys na hřebík a pustil se do podnikání. V uplynulých dvou letech usilovně pracoval na renovaci venkovského objektu v Ostrově pod Blaníkem a v pátek odpoledne tam slavnostně přijme první hosty. Přivítat je hodlá tradičně chlebem a solí.

Slavnostní večírek při příležitosti otevření Farmy BlaníkVideo: Novinky

 
Článek

U Oslíků, U Slepiček, U Koziček či U Kropáčků, to jsou jedny z možností, kde se ubytovat, pokud přijedete na farmu Miloše Zapletala nedaleko od Vlašimi. Farma Blaník by měla podle svého majitele a "duchovního otce" Miloše Zapletala poskytnout hostům totální únik před civilizací a výborný relax v přírodě.

Na farmě, která se nachází nedaleko legendami opředeného vrcholku Blaník, najdete i velké množství zvířat. Děti se můžou těšit mimo jiné třeba na koně či oslíky. Možností máte na farmě však nepřeberně. Cyklistické vyjížďky do okolí (cyklostezka vede okolo celé hory Blaník), jízda na koni, sportovní aktivity jako badminton či nohejbal jsou jen přípravou na příjemné večery, které můžete strávit u krbu či táboráku.

Farma Miloše Zapletala nabízí útulné bydlení v srdci přírodyVideo: Novinky

Zapletal myslel ve svém projektu zejména na rodiny s malými dětmi. Rodičům nabízí jejich hlídání a navíc má na farmě hromadu věcí, kterými je možné malé nezbedy zabavit. Zejména velká trampolína se ukázala na zahajovacím večírku jako podařený nápad. Pozadu však jistě nezůstane ani promítání 3D filmů či prohlídky stájí a výběhů zvířat.

Farma Blaník nabízí hostům ubytování v podobě luxusních apartmánů, útulných dvoulůžkových pokojů s možností přistýlky a dokonce i ubytovnu na půdě pro 12 lidí ve společné místnosti s koupelnou a WC. Zájem je podle Zapletala i o romantické spaní pod širákem na pozemcích farmy. Pro tento účel farma pronajímá za symbolickou stokorunu příjemné matrace, aby romantický zážitek neskončil další ráno bolavými zády.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám