Hlavní obsah

Michala Suchánka láká pokerový hazard

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Herec Michal Suchánek (40) o sobě říká, že je komikem nejen povoláním, ale i v soukromém životě. V jeho případě opravdu neplatí, že by byl nudný a smutný člověk, jak se někdy o komicích tvrdí. Má rád situační humor, dovede se smát na celé kolo. V televizi prý nejraději sleduje pořady typu skrytá kamera a tomu podobné.

Článek

Jedním dechem ale dodává, že kdyby se sám dostal do prekérní situace, asi by mu moc do smíchu nebylo. Dělat si legraci ze sebe samého mu prý ale problémy nedělá.

"Nejvíce se pobavím s Richardem Genzerem. Třeba při společném vymýšlení různých scén. Je to někdy zábavnější než samotný výsledek. Na seriály se moc v televizi nedívám, hrajou v nich pořád stejní lidé a mně se pak ty děje pletou," prozrazuje Michal Suchánek.

Toho s Richardem Ganzerem proslavil především pořad Tele Tele, kde spolu s nimi účinkovali i Veronika Žilková a Josef Carda.

Málokdo přitom ví, že Michal Suchánek je absolvent oboru herectví na konzervatoři a krátkou dobu dokonce hrál i v Národním divadle. Žádnou vysněnou divadelní roli přitom nemá.

Na otázku, co by si zahrál nejraději, odpovídá s humorem sobě vlastním. "Poker, strašně mě láká hazard. A chtěl bych hrát o hodně, třeba o půl miliónu. Dolarů, samozřejmě! A co se týče rolí? Když mi nějakou nabídnete, nabídku posoudím a uvidíme. Ale raději než scénář bych se učil poker," směje se Michal Suchánek.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám