Hlavní obsah

Matka pěti dětí se stala ve 30 letech babičkou. Porodila její 14letá dcera

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Britská bulvární média žijí kuriózním případem, který se odehrál sice již v létě roku 2018, na světlo však vyplul až nyní. Matka pěti dětí Kelly Healeyová se stala v srpnu 2018 babičkou, když její dcera Skye Salterová porodila syna Baileyho. Na tom by nebylo nic tak zvláštního, kdyby však Skye nebylo 14 let a její matce Kelly 30 let.

Foto: Profimedia.cz

Až na samotném konci těhotenství dívka zjistila, že čeká dítě. Ilustrační foto

Článek

Když Kelly Healeyová zjistila, že je její dcera Skye těhotná, tak jí podle svých slov poskytla lásku a podporu, protože „co se stalo, to se stalo”. Přiznala ale, že nikdy neočekávala, že by se mohla stát babičkou tak mladá. Její matka se tak stala prababičkou ve 48 letech.

„Nemělo smysl na Skye křičet ohledně antikoncepce a bezpečného sexu. Jako matka se naučíte vypořádávat s takovými věcmi. Nicméně chovám se jako dvacátnice, takže je poněkud divné být babička. Moji přátelé z toho mají docela srandu,” uvedla Healeyová.

Skye žila se svým otcem a macechou v Cranfordu v západní části Londýna, když v roce 2018 zjistila, že je těhotná. Test si dělala prý kvůli „zvláštnímu pocitu”. Uvedla, že byla sexuálně aktivní a chtěla si nechat u gynekologa zavést nitroděložní tělísko. Test však vyšel pozitivně a v nemocnici na ultrazvuku zjistili, že je těhotná nejméně 36 týdnů, a tak potrat již nepřipadal v úvahu.

Tatínkem kluk ze sousedství

„Byla jsem v šoku. Instinktivně jsem ale cítila, že bych mohla být těhotná, i proto jsem si test dělala. Tatínkem je kluk ze sousedství, zhruba mého věku. Těžko se tomu dalo uvěřit, byla jsem teoreticky jen několik dnů od porodu. A to jsem přitom ještě před pár týdny normálně chodila na tělocvik a lezla po kopcích,” uvedla dnes již 17letá Skye.

„Nedokázala bych jít na potrat, i kdybych na těhotenství přišla dříve. Když jsem viděla tep svého dítěte na obrazovce, mé srdce zalila láska. Od té chvíle jsem věděla, že už jsem sama pro sebe na druhém místě a můj maličký chlapec bude hrát prim,” dodala Skye.

Reklama

Výběr článků

Načítám